Advies? Bel 010 – 522 14 94
Advies? Bel 010 – 522 14 94

Speciaalzaak in traditionele en modieuze lingerie

lijn linde

Wie we zijn

Wij houden van lingerie. En we houden van wat lingerie kan doen voor je lichaam en voor je zelfvertrouwen.

Goede lingerie gaat over jezelf het beste gunnen. Het gaat over je lichaam langer mooi houden, over klachten voorkomen, over mooie kwaliteitsproducten die het verschil maken voor jou en elke andere vrouw.

Familiebedrijf
Maak kennis met Van der Linde Lingerie: een speciaalzaak in Bleiswijk. Een familiebedrijf sinds 1903. Begonnen als een textielzaak, maar langzamerhand zijn de zakdoeken en babyspullen verruild voor bh’s, beenmode en badkleding. Marja was de eerste die deze focus aanbracht en daarmee Van der Linde Lingerie heeft opgebouwd. Rafke en Maartje kregen de liefde voor lingerie met de paplepel mee. Nu staat Rafke, gesteund door moeder en zus, aan het hoofd van een hecht team van ervaren adviseurs.

Alleen als het past
De waarden van een familiebedrijf vind je terug in de service, de kwaliteit van onze producten, onze goed opgeleide medewerkers en het brede assortiment. Heel concreet zie je dat terug in onze aanpak. Eenvoudig gezegd: je mag kopen wat je wilt, maar als het niet past krijg je het niet mee.

Een andere blik op jezelf
Wij zien iedere dag hoe vrouwen naar zichzelf kijken. We schamen ons, we voelen ons onzeker. Bij ons is er ruimte om dat te veranderen. Je bent goed zoals je bent. We laten je dat graag zien. Daarbij zijn we hartelijk, eerlijk en gebruiken we een vleugje humor.

We verleiden je bovendien graag om ook eens iets anders te proberen.

Ervaren in borsten en billen
We besteden veel aandacht aan je persoonlijke stijl en het bepalen van de juiste maat. En natuurlijk ook aan een goed advies rond materialen, kleur en pasvorm. Meerdere keren per jaar volgen wij hiervoor cursussen en trainingen. Dan komen zaken als kleuranalyse, het herkennen van lichaamstypes en kennis van huidkleuren aan bod. Al onze kennis zie je terug in ons internationale kwaliteitslabel als Lingerie Styling-speciaalzaak.

In 2007 lanceerde Van de Velde (het Belgische bedrijf dat de lingeriemerken Prima Donna en Marie Jo maakt) Lingerie Styling: een internationaal kwaliteitslabel voor geselecteerde lingeriespeciaalzaken die de best mogelijke service bieden. Van de Velde geeft dit kwaliteitslabel uitsluitend aan winkels die een professionele styling-opleiding volgden, waarbij niet alleen aandacht wordt besteed aan persoonlijke stijl, het bepalen van de juiste maat, maar ook aan een gepast onthaal en een goed advies rond snitten, kleur en pasvorm.

Lingeriezaken met het kwaliteitslabel krijgen twee keer per jaar een mystery shopper over de vloer. Die beoordeelt de service in de winkel.

Happy met je bh

Welke maat heb je nou echt? Wij meten het graag voor je op. Kom langs in onze winkel.

115 jaar service & kwaliteit

lindboom blad 2
achtergrond site blad