Advies? Bel 010 – 522 14 94
Advies? Bel 010 – 522 14 94
RafvdLinde
lijn linde

Welke maat heb ik?

Met een bh in de juiste maat heb je steun en profiteer je van een goede pasvorm. Toch dragen de meeste vrouwen al jaren een bh in de verkeerde maat. 

We nodigen je graag uit in onze winkel. Ook voor andere items is het handig om even te passen en een van onze adviseurs te laten meekijken. Wij weten precies hoe een kledingstuk hoort te zitten, zodat het niet ongedragen in je kast blijft liggen.

Het is verstandig om iedere keer als je een nieuw item koopt weer opnieuw je maat te laten vaststellen. Ons lichaam kan binnen korte tijd sterk veranderen, bijvoorbeeld door hormonen.

Niets moet, alles mag
Voel je je onzeker over zo’n bezoek? Kom dan toch. Elke vrouw is zeer kritisch over haar lichaam. Dat merken we iedere dag opnieuw. Kom langs. Niets moet. Alles mag. We laten graag zien waarom je trots mag zijn op jezelf.

Liever thuis voor de spiegel? Deze testjes helpen je op weg.

Blijven ze wel of blijven ze niet?
Ga voor de spiegel staan en strek je armen omhoog. Blijven je borsten op hun plek of komen ze onder je bh uit? In het laatste geval is het tijd voor een andere maat.

De stofzuigertruc
Beweeg min of meer zoals je stofzuigt: bukken, armen naar de grond bewegen en dan met je armen heen en weer zwaaien. Kom dan omhoog. Als je borsten boven de cups uit komen, is de maat niet goed.

Happy met je bh

Welke maat heb je nou echt? Wij meten het graag voor je op. Kom langs in een van onze winkels.